Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag Sabbath

Söndagar, de som är införstådda, vet att det är sabbat idag.




Bunden vers av Mim
Läst 172 gånger
Publicerad 2015-11-08 16:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte att sabbaten infaller på en särskild veckodag.
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Mim