Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De magiska krogkvällarna!

När man är magiskt full och det sista unset av den besittande karaktären tynar bort för att ersättas av en annan.

När fantastiska idéer föds eller när tankeverksamheten försvinner överhuvudtaget.

När ännu en beställning i baren göder reptilhjärnans funktioner.

Halleluja för alla fantastiska människor som raglar fram med stålmannens cape över axlarna.

Karaktärerna byter skepnad och skratt ersätts av grymtningar, logiska konversationer har suddats ut och ingen tycks veta när det är dags att gå hem.

Den magiska timmen är slagen och de som inte har funnit sina byten är desperat nu när "kvart-i-tre-ragget" är ett måste, en nödvändighet för att uppfylla målet med kvällen.

Den odrägliga karaktären bestämmer och ingen sätter sig emot!


Musiken tystnar, lamporna tänds och de fagra gestalterna förvandlas till scener ur en skräckfilm. Men ingen ser för ingen har vett nog att förstå att tillfället är försatt i en skev atmosfär, det är ju en magisk plats just nu, just nu och morgondagen existerar inte!




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-08 17:33



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Slutet är in real life
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa