Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar upp mot himmeln

Min själfrände,
Jag tittar upp mot himmeln och reflekterar.

Min själfrände vars sken når mig direkt,
Mitt ljus som inte behöver färdas genom rymden för att nå mig.

Min början,
Ny början!

Var slutar jag och vart är din början?
Vill inte prata om nått slut.

Tillsammans håller vi ut.




Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-08 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar