Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri i din fantasi

ingen vägledde mig mot mig själv
jag är den enda vägledaren
de tog från mig tiden och platsen
och lämnade mig

mina fotspår finns kvar på min mark
du kan inte sudda bort dem med sand
min pappas grav är fortfarande där
du kan inte förneka min fars död

varför besöker jag en kamp
kampen är inte mitt hemland
men mitt folk andas där
min mamma födde mig där
delar av min själ är fortfarande där
i en kamp
där föddes barn och dog
hundra år kommer att gå
utan ett hemland
kampen blev hemlandet
kampen blev också andra landet

prata med mig som om du pratar med en musiker
hela mitt liv består av en sång utan sångare
ord blev meningslösa
musiken är själen

jag har ont
och jag vågar inte besöka läkaren
för även jag vet inte vart smärtan ligger
men någon okänd sa i mitt öra
du bor i ett fängelse
du är inte fri som du tror

jag är fri i min fantasi
jag är endast fri i min fantasi

jag skall någon dag bli en poet
jag ska skriva böcker och dikter
och sjunga min favorit sång varje morgon
jag skall bli vad jag vill bli

jag är titeln av böckerna
jag är vartenda sångs namn
jag skall bli vad jag vill bli

jag är fri i min fantasi
jag är endast fri i min fantasi




Fri vers (Fri form) av Ahmad A. Hafiz
Läst 698 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-11-09 01:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Gripande och mycket tänkvärt skaldat!
2015-11-26

    ej medlem längre
Dina nakna ord fyllda med känslor och tankar berör ända in i hjärtat att läsa.
2015-11-12

  Ljusletaren
Du skriver och griper tag i mig på ett bra sätt och tack för det.

Som ny kan det vara svårt att veta att man inte skriver sin kommentar under sin dikt för då ser inte den som skrev det. Ett tips är att svara på mejlet du fick med dess kommentar/ kram
2015-11-10

    Lars J
"jag skall någon dag bli en poet"

Där är du redan, mycket vacker text du skrivit, bokmärks!
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ahmad A. Hafiz