Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Direkt från hjärtat

Är poeten själv nöjd

med sin skrift

och efter vidtaget

passningsarbete

så spelar det

ingen roll

om någon

applåderar texten

eller inte

Han är nöjd

med att bara

fått föra ut

sina tankar




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-09 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP