Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politikercitat

- Politik är... vad var det
talskrivaren skrev?




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 318 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-12-14 16:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Såå bra och tänkvärt...
2015-12-17

  Lars Hedlin
Ja hmmmm ?? Jo det var men nej kanske inte! hmmm ähhh :P
2015-12-16

  Linda CH VIP
Fyndigt och vasst!
2015-12-15

  Anya VIP
För mig är allt politik... ja nästan allt!!! Maten, vägarna, skolorna, vården, pengarna ...för att nämna något. Men politikerna har gjort det till något de/talskrivaren äger...så känns det.
2015-12-15

  överlevaren VIP
Ja, det ger huvudbry och en dålig klang när dom inte vet vad dom pratar om...
2015-12-15

  Ingrid Trolle
De borde ha en
talskrivare så fort
de öppnar munnen i
intervjuer.
När svårt handikappade
blir av med sitt personliga
stöd för att pengarna ska
användas till annat har
botten ramlat ur.
2015-12-15

  anits VIP
Bra skrivet om något som kan vara svårt att förstå vem som än skriver ett tal!
2015-12-15

    ej medlem längre
Haha, talande..
2015-12-15

  soligajag_1 VIP
Den enda som jag tog på allvar
Va Olof Palme !!
2015-12-15

  Maria Sundelin VIP
En produkt av folket för någon som vi inte längre känner
2015-12-14

  reza.hb
en virvelvind som putsar medborgarslivet, ibland tar det lite för mycket..
2015-12-14

  louisegirl
Förtroendet är borta helt, för denna regering, vad som än, är klubbat eller skrivet...
2015-12-14

  M.Eta
Skit.....! Har inget större förtroende för regeringen i alla fall vad än talskrivaren skriver!
2015-12-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänkt!
2015-12-14

    ej medlem längre
Allvarsamma ord och svaret lika allvarligt...kanske.
2015-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Palmes jultal mot USA:s bombningar av Nordvietnam julen 1972 är bland det starkaste jag någonsin hört.
2015-12-14

  Marianne Räf
Bortgjord i det Offentliga Rummet...
Vem vill bli det?! Politiker tar risken!
2015-12-14

  Marita Ohlquist VIP
Ja, ja hur var det nu?
Åhörarna väntar med spänning.
2015-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Tar man inte politiken på allvar lever man i en ytlig värld, en förljugen skenvärld.
2015-12-14

  Larz Gustafsson VIP
"är att vilja", (Olof Palme)
2015-12-14

    ej medlem längre
...inget att lita på...
2015-12-14

    Dan Myrbeck
Jag vill fästa uppmärksamheten på att mycket troligtvis
kläcks av andra än den "höjdare" som presenterar
idéerna.

TACK!
2015-12-14

  walborg
haha!
2015-12-14

  ULJO
Ja politik är en konstart i sig, inget att ta på allvar.
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck