Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roll för ljuset

Det känns lite annorlunda nu på hösten. Är det så att ljus och medicin, kan samverka?
Eller och påverkas medicinens funktion av ljuset?




Bunden vers av Mim
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-09 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim