Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det borde finnas

Det borde finnas en systers dag. En sons dag. En kusins dag. Än så länge finns bara fars dag och mors dag, varför inte de övriga ovan nämnda? För att samhällsstrukturen vill att kvinna och man skall bli ett, och för att barnen redan är så pass viktiga att samhället har ett samhälle för dessa.
Är sonens dag samma sak som födelsedagen? Motsvarande. Födelsedagar för alla utom far och mor, som får extra uppmärksamhet.




Bunden vers av Mim
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-09 21:05



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Ja du, filosofen
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Mim