Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

novemberkväll

hon pälsar sig
becksvart runt rosorna nu
fnisset försvinner

backen silvergrå
till din käraste far du
slukas av mörker

löv ser dig springa
vem kan räkna sekunder
hjärtat är ett ur




Bunden vers (Haiku) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-09 21:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om :)
2015-11-11

  ULJO
Tre mycket välskrivna haikus
2015-11-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Tre fina haikus!
2015-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra alla tre!
2015-11-10

  Nanna X
så sinnlig och färgglad :-)
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP