Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjortronblom

När vi strövade planlöst i parker,
så kändes min själ mindre tom.
Men för mig var du farliga marker -
du var myrar i full hjortronblom.

På våtmarkerna jag sedan plockade
en näve av små gyllengula bär.
Den förbjudna guldfrukt som lockade
mig långt bort från den jag höll kär.

Jag irrade runt där på kärrets mitt,
mol allena och vilse i livet.
Ute på myren var mitt hjärta ditt
och förlorad så grät jag övergivet.




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-09 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå