Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte.


Jag hoppas.

Förnedrad,
Förminskad.

Allt i tron att du skadade mig medvetet.
(För en perfektionist som du kan aldrig älska en röra som mig.)

Jag tröstar mig i vetskapen
att jag nog inte är den enda...

Jag tröstar mig i ett hopp om att det inte var du.
Att det istället var jag.

I min tro att du inte kan vara perfektion i mänsklig form.
För om du var det...

Då skulle jag inte hata mig så mycket för att jag lät dig kräva av mig något jag aldrig kunde ge.





Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-09 23:02



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
känner mig träffad...
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan