Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På avstånd i tiden

Jag ser dem på avstånd
människor, deras ansikten
står skrivna i krita

stillbilder i svartvitt
på avstånd i tiden
är de en synvilla ur minnet





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-10 14:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint målas en film upp. Jaa när man tittar på gamla filmer är det obegripligt att alla som är med där är döda. Skrev också om krita idag, hade inte sett din text. roligt sammanträffande.
2015-11-10

    ej medlem längre
Så vackert du målar med orden!
2015-11-10

  Nanna X
Livet är en film...
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP