Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvor av, kärlek

Kärlek är utan gräns kärlek har ingen historia sätter inga gränser
oavsett världsdelar nationalitet länder hudfärg religion kärlek till
glädje vänskap ingen får för mycket kan inte överdoseras öppna
din port för mig du har lämnat ekologiska avtryck på hjärtat som
att vända blad ge kärlek i gåvor




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Folke Folkesson
Läst 223 gånger
Publicerad 2015-11-10 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Folke Folkesson
Ulf Folke Folkesson