Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Deviantart


River flows in me ...

 

 

deeply in love

with your true blue colors

my destiny

my weakness

other characteristics just fading out

nothing can compare to your charming soul

fresh morning's dew we touched

butterfly kisses on my thin shoulders

my dearest river,

a beginning of my new chapter

you've flowed in me

forever and ever

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 853 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-11-10 11:47



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
good flow
2020-01-10

  Stay Golden
This' Rockin'
2018-06-28

  Kungskobran VIP
Youn can never dive in the same river twice
2017-11-14

  H.C.B
SKÖNT FLOW I DIN TEXT MED.
2016-06-20

  Dennis Axelsson
Nice flow.
2016-05-27

  Karina"Kia"
*Duns*
Jag flyter på kärlekens våg...

Love beautiful fine...<3
2016-05-16

  mike irow
i love it...
2016-03-26

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt med den eviga kärleken...
2015-11-11

  Lars Hedlin
Evighetens känsla så vackert <3 kram
2015-11-11

    Dan Myrbeck
Lovely!
2015-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om den stora kärleken som varar för evigt!
2015-11-10

    Elisabeth Nilsson VIP
So Lovely written about the flower of love!
2015-11-10

    ej medlem längre
That river flows beautiful.
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One