Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viktig text


Hejdå, ett Hej i tid oh otid

Ingen sa Hej, under några minuter. Det var visserligen främlingar, men ett hej är inte svårt att få fram. Om de inte led av social fobi, och att de därför valt att bosätta sig i Bergkvara. Jag känner inte till deras historia, men det är troligt.
Så var jag på Vågen, ett dagcenter. Jag lider ibland av att jag är så tyst, i takt med att jag blivit bättre, depressionsmässigt, kan jag inte tala känns det om.
Jag talar med vissa, hur går det till? Men på arbetsplatsen säger Ann-Therese Hej, och Stina. Stina frågar dessutom hur jag mår.
Vill hon höra svaret? Det vet jag ej, så jag säger att jag mår sådär. Fastän jag mår så att jag vill ta livet av mig. Hoppa ifrån Ölandsbron.




Bunden vers av Mim
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-10 11:40



Bookmark and Share


  stig wikman
STOPP OCH BELÄGG.

Stay where you are .

KRAM FRÅN STIG.
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Mim