Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syns man inte så finns man inte!

Ibland blev hon transparent till en grad att hon ifrågasatte om hon ens existerade.


Syns man inte så finns man inte!

Så hon lägger sig under sängen och blåser lätt på dammråttorna, för att se om lungorna fungerar och därmed ge tussarna liv för någon sekund.

Syns man inte så är man inte!

Under-sängen-leken går an en stund men tappar fort sin tjusning och hon funderar vad härnäst hon ska hitta på.

Syns man inte så spelar det ingen roll!

Balkongräcket är kallt men vad gör det när man inte finns? Det som finns nedanför ser så litet och ynkligt ut, hon känner sig stor och kaxig i jämförelse med det hon ser där nedanför.

Syns man inte så finns man inte och finns man inte så spelar det ingen roll!

Det är kallt men vad gör väl det när man inte finns och vägen ner går fort och det som var smått växer snabbt.

Hon som var transparent blandades plötsligt med den hårda asfalten och det osynliga färgade delar av underlaget med en massa som var allt annat än genomskinligt.

Nu fanns hon inte, fanns aldrig mer!




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-10 19:38



Bookmark and Share


  Ziggy66
Mörkt, jag dras till det. Makabert, fantastiskt.
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa