Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duet och detet

tolka mig
som något svårt
sakna mig
som något hårt

åtrå mig
när jag vill
lämna mig
när jag är still

slå mig
om jag ler
knulla mig
om jag ligger ner

fyll mig
för att jag ekar
förmå mig
för att jag tvekar




Bunden vers (Rim) av cogitoergosum
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-10 20:23



Bookmark and Share


    Lars J
Härligt flyt och råheten i texten passar bra som en modern dikt om ett tidslöst ämne, bra gjort!
2015-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Bortsett från obsceniteterna gillar jag den här: upplägget, rimmen.
2015-11-10
  > Nästa text
< Föregående

cogitoergosum
cogitoergosum