Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

händelser vi genomlever i skiftande årstider



Det är ingenting särskilt med händelser vi genomlever i skiftande årstider, inte först, aldrig direkt efteråt, först långt senare kommer saknaden som intensiv blånad i hjärtat, men det är försent då.

Tiden är annorlunda, drömmarna har förändrats och himlen är skadad. Det är otäckt att vara vaken, kliva omkring i minnen, försöka förstå om de inträffade i verkligheten så som de uppenbarar sig.

Ensamheten är inte vacker, endast obarmhärtigt kall när den tränger genom skinnet, bara brutalt närvarande i städer av ögonblick vi byggt, innan rostfärgade höstlöv blåser genom nattens raserade ljus.

________________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-11 11:21



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Tycker mkt om vissa sekvenser av ord i texten ! Hoppas, du fortsätter å publ.
dikter här på poeter.se !
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP