Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor skillnad på tanke och handling






-Det finns för lite leenden i världen

sa hon


Tog mitt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-11-11 11:39



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Sätter igång mina tankar...undrar hur, något hon sa eller gjorde...starkt Marita!
2015-11-12

  Teresia Ridell
Hrm..tankeväckande ord.. avundsjukans ansikte ? Bra berörande skrivet.
2015-11-12

  Ess VIP
skarpt, viktigt att känna igen och parera
2015-11-12

  ellie@eliseafaros.se
Sorg, så smärtsamt svårt.
2015-11-12

  Lars Hedlin
STARKT!
2015-11-12

    ej medlem längre
Dessa glädjedödare. Som om ditt leende inte räckte. Man ska inte ta sig jobbet att tro på folk.

2015-11-12

  Respons VIP
Varför ta när man kan dela?
2015-11-12

  Maria Sundelin VIP
Leenden ska man ge och inte ta
Kramar
2015-11-11

    Birgersdotter VIP
Så sant..dela leenden..inte bara ta och göra så leenden slocknar.
2015-11-11

  Blomma-Stjärna VIP
koncist!
"världsförbättrarpredikan med bristande självinsikt"
2015-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Aj då...hoppas du får tillbaka det snart...
2015-11-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt! Att säga är en sak, göra en annan.
2015-11-11

    Dan Myrbeck
Haha - bättre bidra med eget!
2015-11-11

  M.Eta
Ja, ibland blir man "avhyvlad" när man minst anar det. Man tror man är trevlig men kommer alldeles av sig mitt i ett leende. Tyder din text så. Bra beskrivet!
2015-11-11

    GG
Klockrent exempel. Folk gör ofta tvärtemot än vad de "står för".
Bra att tänka på!
2015-11-11

  Sofhia Wirström
starka rader
så sanna rader
vi behöver
tänka över kring
2015-11-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vi är ju unika
och så olika
jag undrar
vad efter
hon fika...
Hur går det
sen med annans
"mun" predika
och orden åt
sitt eget
håll vika...
2015-11-11

  Hanna Mari Wallin
du beskriver med en stark tydlighet

Bra!
2015-11-11

  Anya VIP
Intressant text i sin korthet. Jaa här tycker jag det handlar om självinsikt. Många som pekar på brister men inte är medvetna om vad de åsamkar själva. Hoppas ändå att diktarjaget kan få behålla sitt leende och inte påverkas av yttre omständigheter.
2015-11-11

  överlevaren VIP
Hon fick nog problem med passformen, eftersom det är bara du som kan bära upp det!
2015-11-11

  StinaJ VIP
Jag tror hon behövde det just då.

Vemodigt text med känsla som berör.
2015-11-11

    ej medlem längre
Härligt Marita!
2015-11-11

  louisegirl
Så braa skrivet
2015-11-11

  Lars Hedlin
Känsla som slår....
2015-11-11

    ej medlem längre
På pricken så rätt uttryckt!
2015-11-11

  bumerang

Så bra!!

Kanske "hen"
2015-11-11

  Marianne Räf
Vilken subba hon var ! Där
fick du till det!
2015-11-11

  Öknens Ros VIP
Kort, koncis och effektfull. Så kan det vara här i livet.
2015-11-11

    ej medlem längre
kraftfull ....
Kan tolkas på fler sätt ...
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP