Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns ingen framtid utan ett förflutet.


MOT NUET VI TÅGAR

 

 

 

att leva i nuet

är tidens slogan

lev här och nu!

glöm bort gårdagen

en ny dag gryr

 

nu är nu

endast en kort sekund

nu blir då

nu är det nu igen

så lev och var glad

ta vara på varje sekund

för snart blir nu då igen

 

vem vill minnas gamla tider

när alla hetsar mot nuet

det är det som gäller

nu nu nu!

jublar alla i en kör

 

glömda är alla glada stunder

glömda är sorgestunder

glömda är människor vi mött

glömda är vemodets skimmer

glömda är historierna om människan

 

är detta vad vi strävar efter?

att utplåna det förflutna

att allt ska vara nytt och fräscht

att glömma vår egen historia

 

det kan väl ändå inte vara meningen?




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-11 14:43



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Åh så bra skrivet, en viktigt text med innerligt betydande budskap

Bokmärker!
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP