Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens framfart

Tiden sätter sina spår

för

Tiden läker inte alla sår

 




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-11 19:27



Bookmark and Share


  Magica VIP
Nej, tiden läker inte alla sår, dem får man plåstra om själv till stor del dessvärre...
2015-11-14

  soligajag_1 VIP
Nej , du har så rätt .
2015-11-12

  StinaJ VIP
Nej, tiden läker inte alla sår.
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP