Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans harmoni

Förnuftets förtöjning
lossnar,
livets bojor
flyter bort
kvar blir
ångest och förvirring
i hjärnans
tanke-fort

Skymningens dagsljus
skenar långsamt
Hoppets förtvivlan
väller ut
Smärtans harmoni
känns lustfylld
när solskenets skugga
tar slut




Fri vers (Fri form) av Marica Dahl
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-11 23:12



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord som fängslar och smärtar!
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl