Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandade bilder IV - en drömsenruysvit

 

I kors, utan kors

på kursen studerades

sittställningarna

 

Jag blev inbjuden

till olika orkestrar

valde den bästa

 

Mamma och pappa

gömde sig i garaget

porten gnisslade

 

Ovanför trappan

oväntad besökare

fjordingen  Kenneth

 

Gris len som siden

i solsken på gårdsplanen

guldgula katter

 

Bilen lyfte högt

landade förvandlad till

elgräsklippare

 

Tappade en tand

munhålan nästan fylld av

kiselstenarna

 

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-12 07:39



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Tycker bäst om trean och sjuan. Sexan förbryllar ...
Att tappa tänder kanske många känner igen från sina drömmar! Har själv tuggat grus så det krasar.
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X