Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radiopsykologens samtal med Bosse

"Det får dig att gå med huvudet böjt"!

-Att du köper andra människors

kommentarer och utlåtanden

om människor i din situation (Fas 3).

Det där kan du påverka själv

Tankens kraft är stor




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-12 12:47



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Om alla människor skulle må bra då skulle det säkerligen vara något fel enligt psykologer o psykiatriker för då hotas ju deras yrkeskategori gå i konkurs,dessutom den som har en god nära förtroligt pålitlig vän kan ju ta ett samtal där om det behövs och det gratis.
Förstår inte hur människor vågar lämna ut sig till vilt främmande personer så där och det mot betalning.
2015-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Dessutom är positivt tänkande en bluff.
Det finns en kvinna som skrivit en bok om det. Den heter "Gilla läget".
Kan man lyssna på andra avhoppare så bör man även lyssna på henne.
2015-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Det går bra för välbetalda psykologer att sitta och svamla.
De saknar verklighetsförankring och har förläst sig på Freud och andra narkomaner.

Själv har jag aldrig haft några problem med FAS 3. Psykologer har jag emellertid inget förtroende för och skulle aldrig vända mig till en sådan även om jag behövde det.
I det fallet håller jag med Jehovas vittnen.
2015-11-12

  Gunwale VIP
Då kommer kanske: "se på den där, vad han verkar belåten - det borde han inte vara i den situationen han är". Det blir nog fel hur han än gör, eftersom fas tre är galen.
Men - han verkade tillfreds med samtalet: lite prat hjälper väl ett tag.
2015-11-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Radiopsykologen : Mmmmmmhmmmhmmmmmhmmmmhmmmhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...ja va ska jag säga ?
2015-11-12

  StinaJ VIP
Inte så lätt att bli motarbetad hela tiden, även om tankens kraft är stor !
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP