Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag vaknar

När jag vaknar 

är jag ensam

En dag av längtan

sorg och saknad 

ligger framför mig

 

Min hand var skapt

för att vila i din

Mitt hjärta för att 

slå för dig

Våra hjärtan slog 

i samma takt

 

Din famn var som

gjord för mig

Den gav mig trygghet

och lycka

Vi hade så mycket kärlek

kvar att dela

 

Kärleken till dig 

är så stark

I min saknad ekar tomhet

Längtan till dig 

bor djupt djupt 

inom mig

 

När jag somnar 

känner jag att du

är hos mig

Men jag somnar ensam

utan din famn 

 

 

 

 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-12 13:45



Bookmark and Share


  Amari
Vackert om längtan och sorg.
2015-12-08

  Carl Mikael Fäldt
Som koltrasten i vårens tid-skriver du!
2015-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlade tankar och känslor om sorg och saknad.
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP