Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterkälken?

Har jag hamnat på efterkälken?
Igår var alla dikternas moder där,
idag finns inga alls.




Bunden vers av Mim
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-12 15:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är svårt att veta var diktens källa egentligen ligger. Den tycks flytta på sig, men om universum böjer sig kommer den åter.
2015-11-13

    Bo Malte
alla åkte kälke utom bob...
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Mim