Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAKTA SVINNER LIVETS DAGAR

Jag fyllde mina händers kupa
med strandens varma sommarsand

och jag försökte hålla kvar den
men ändå rann den ur min hand

Så är precis med livets lagar
ej hjälper det att kämpa mot

sakta svinner livets dagar
mot tidens gång finns ingen bot


© Palett




Fri vers av Palett
Läst 710 gånger och applåderad av 28 personer
Utvald text
Publicerad 2015-11-12 16:02



Bookmark and Share


  Änglaögon
Underbart poetat!
2016-02-29

  Linda CH VIP
Grattis till den välförtjänta guldstjärnan!
2016-02-29

  Kattfot
Grattis till guldstjärna.
2016-02-28

  ULJO
Briljant skaldat och berörande
2015-11-13

  aol
Så vacker och en poesi som berörde mej så.
2015-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt, men mycket vackert rimmat...
2015-11-13

  Ljusletaren
Så kärleksömt du har skriftat om årstid liksom livet/ kram
2015-11-13

  Heikki Hellman
På ett fint allegoriskt sätt skriver du om livets förgänglighet
2015-11-13

  Sommarina VIP
Fint
ingen kan tiden backa
2015-11-12

  i af apa
så sant
i efterklang...
2015-11-12

  Lindha W Gustavsson
Oh en sån härlig dikt - precis så är det som du så uttrycksfullt anger - bravo!
2015-11-12

  Eva Helene VIP
Fin dikt med en vacker vemodig klang.
2015-11-12

    ej medlem längre
Fint!
Därför får man önska sig fler.
2015-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Superbt!
2015-11-12

  Linda CH VIP
Vemodsvacker text med fina rim!
2015-11-12

  Marita Ohlquist VIP
Lysande liknelse, sanden och livet som rinner bort!
2015-11-12

  Kattfot
Så vacker och vemodig dikt.
Det är en konst att leva i nuet, att se det vackra och positiva och känna tacksamhet över de ljusa ögonblicken.
2015-11-12

    ej medlem längre
bra förmedlat!
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett