Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen från en svunnen tid. När nattens knivar sökte min rygg. Men kvar stod jag, orörd och trygg.


Lönndoms skugga

Flytta på er om det inte passar sig, vägen framför tillhör mig.
Talar du med kluven tunga, hör då mina ord från sanning spunna.

Smyger du med kniven skarp bakom min rygg?
Mitt ord till dig, du är inte trygg!

Härdad är huden, står emot dina lönndoms hugg.
Försök igen och jag murar in dig i glömskans glugg.

Många är de som försökt fälla mig,
till dessa dömda män du snart ska sälla dig.

Låt bladen skarpa komma till mig i nattens mörka dunkel.
Ni kommer snart att se vad som väntar er i mitt hjärtas bunker.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP