Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt ego kräver publik

du ser på mig
utan att se mig

och jag ler mot dig
utan att ge dig

en aning om vad som finns
vad som ryms bakom tyngden

en tanke om horan
om moralen och dygden







Fri vers (Fri form) av fmeimalive
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-12 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmeimalive
fmeimalive