Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom baby vi går härifrån


Nowhere City






När jag känner min kind
mot din

Efter midnatt
när flocken samlas
utanför krogen

kanske vi kommer
härifrån

efter en lång
kvälls längtan
efter någon
hittade vi
varandra

så slutar det

alltid


på samma sätt


med poliser

och människor
i förtvivlan



bortsett från vi
som lyckats
finna varann

och lämnat
platsen




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2015-11-12 22:50



Bookmark and Share


  aol
Ensam tomhet
2015-11-22

  överlevaren VIP
Berör med blandade känslor.....
2015-11-12

  Carola Bouvin
Tomhet och ensamhet...
2015-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg