Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Himlavalvet hänger över oss i väntan på sin chans att falla , alla kan fly men ingen kommer undan!


Genom tidernas berg.

Ett berg, summan av tiotusen släckta drömmar.
Ett hav, fyllt av ångesten och förtvivlans kval.
Ett mörker, skapat av sedan länge förruttnade känslor.
Ett ljus, håller världen i en tyst bävan inför forna rädslor.

Men när bergen rasar och haven kokar;
När mörkret bekämpas och när ljuset dämpas:
Då kan morgondagen äntligen gry.

---------------------------------------------------------------------

Jag har suttit timme efter timme, och väntat på igår.
Jag har väntat dag efter dag, ja i flera år.
Livet det har förbi mig farit.
Morgondagen är som den alltid har varit.

Så länge jag har letat, utan att finna.
Men ensam jag är och kommer aldrig att vinna.
För jag har suttit liv efter liv och väntat på dig.




Övriga genrer av Linkan
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-12 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linkan
Linkan