Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syster å bror

 

naivt och lite vackert gick vi på så många söta
schabloner och floskler om livet och oss själva

öppenhet och ärlighet godhet och trohet
oskulds utrotningsjakt på var hemlighet


[ å där någonstans försvann spänningen ]


vi blev barnmakarlaget utan brister
värderingarna nästan helt utan tvister
Jag blev din bror å du blev min syster


våra ord faller ur varandras läppar
men var är glädjen och ögonen
å varför stesolid, sobril å antideppar




Fri vers av Ord
Läst 913 gånger
Publicerad 2006-04-24 20:44



Bookmark and Share


  Roger VIP
Livssmärta - den totala tragedin. Att två älskande människor tappar kontakten mellan blöjbyten och biltvätt...
2006-05-18

  Lola
Ah!
Så träffande och exakt beskrivet när vardagen kväver romantiken, när stress och krav tornar upp sig och kastar skugga över det man en gång trodde var familjeidyll...
Fy tusan vad bra formulerat - på rim dessutom!
2006-04-24

  Pulsatilla
Mitt i allt barnmakeri, glömmer man ofta just sitt ÄKTA MAKEri...
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord