Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I brist på ork på grund av sjukdom, har mitt arbetsrum legat i träda och stort kaos. Bilden visar NUS Onkologen, där jag varit patient i 6 år.


Här ska röjas

Här ska röjas
Efter att ha genomgått
en tuff cancerbehandling
är jag nu efter sex år
FRISKFÖRKLARAD

Äntligen
äntligen
kan jag känna mig stark igen
Tankarna går direkt till mitt arbetsrum
som i flera år
sett ut som ett bombnedslag

Nu är jag på gång
ja
nu är jag på gång där inne

Armarna sträcker sig
efter ihoptorkade färgburkar
krokiga rostiga skruvar och spikar
Åt var sitt håll
leder jag mina armar
till skräpet
som åker ner i bruna sopsäckar

Lycka är att känna sig frisk
och orka göra det man vill
Är så glad nu




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-13 08:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar stor glädje och befrielse!
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP