Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blue och white



De blå

måste rödmålas.
Det är

inte särskilt bra

att den blå färgen
sätter sådan

kall lyster.

Jag minns
hur vita
träden lyste,

de lyste och blänkte
mellan

blue och White

när de sågades ned

innanför väggarna
vi rest

och målat i Guld




Prosa av Lars Gullberg
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-13 21:53



Bookmark and Share


  Nanna X
Å, så vackert. Jag älskar björkar, och blått - fast inte i politiken :-)
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg