Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risk

Om man kör för fort
i en kurva
kan man vurpa

När man aldrig
säger nej
kan man bränna ut sig

Klättrar man på en stege
som inte står stadigt
kan man falla

Tar man vassaste kniven
och slinter
skär man sig

Risken är att
din skyddsängel
just tagit sin lediga dag





Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-13 22:23



Bookmark and Share


  Amari
Ja, hur många gånger har man inte undrat, om man inte har en skyddsängel ändå...
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson