Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vär(l)den gråter

Vär(l)den gråter

över sina inneboende




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-14 01:24



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, detta våldsdåd i religionens tecken, är fruktansvärt.
2015-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-11-14

    Sefarge VIP
I denna världen
Så många olika "sanna"
Värden en del slåss
För att förverkliga
På andra människors
Bekostnad.Därav så
Mycket lidande.
Kort skriftat!
Med lång betänklighet
I ordens tolkning!!
:)
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP