Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland vildrosors hårda knoppar

Svarta små fötter
Klättrar högt och snett
Smalt som brett
Över dånande åar
Vitsippor smeker
Där enbusken river
Blod som tår som vatten
Trassligt hår
Utan gränser
Över gräset och ängen
Tiden försvinner
Där ungdom ler
Mot barnets
Väsen




Fri vers (Fri form) av fmeimalive
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-14 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fmeimalive
fmeimalive