Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom allt tvivel







Är övertygad om

att det finns ett sjätte sinne


Vansinnet




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2015-11-14 08:34



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja!
2015-11-16

  Teresia Ridell
Intressant tanke..ja nog kan det vara så !
2015-11-16

  Lars Hedlin
Jomen visst :)
2015-11-16

  KattenKin VIP
Finurligt som vanligt, du är en mästare på kort klokskap.
2015-11-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ursäkta mig madame,men jag har alltid sen barnsben blivit itutad att kvinnan har ett sjätte sinne,och vi män bara fem. som vuxen begriper man att det är trams utan vetenskapliga underlag.
2015-11-16

  Braindamage
Haha... Klockren!
2015-11-15

  Valter Örn VIP
Ja det är helt rätt Marita och vansinnets ursprung är fanatismen.
2015-11-15

    ej medlem längre
Den satt!
2015-11-15

  louisegirl
Mycket bra skrivet Marita
2015-11-14

  ULJO
Klockrent detta
2015-11-14

  Maria Sundelin VIP
Sant tyvärr
Kramar
2015-11-14

  Junia VIP
ja så måste det vara!! Det är tveklöst så!
2015-11-14

    GG
Alla har nog en smula av det där "sjätte sinnet". Gäller bara att använda det rätt.

Vansinnigt bra skrivet, Marita! :)
2015-11-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Tydligt att det är så! Terrorn anser sig vara i religionens tecken. Så kan det ändå inte vara.
2015-11-14

  Anya VIP
Jaa och en dag som denna så tydligt. Tänker på terrordåden. Mänskligheten är galen.
2015-11-14

  M.Eta
Minst sagt vansinnigt! Helt rätt!
2015-11-14

  Eva Helene VIP
Ja, tyvärr alltför sant och förstärks en dag som denna!
2015-11-14

  Rise Little One
Helt korrekt!
2015-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Jodå...det har vi nog märkt att det finns...
2015-11-14

  överlevaren VIP
Galet bra skrivet!
2015-11-14

    ej medlem längre
Vi måste alltid orka stå emot ondska och vansinne.
2015-11-14

    ej medlem längre
Du har slagit
huvudet på spiken här,
håller med ...
2015-11-14

    ej medlem längre
Finurligt bra tänkt, nog finns det alltid, tyvärr.
2015-11-14

  Sommarina VIP
Vansinnigt är det, det värsta sinnet.
2015-11-14

    ej medlem längre
Absolut,bara att kolla på Paris nu!
2015-11-14

  Popangelov VIP
Bra! En dag som denna finns inga ord, bara obegripligt vansinne...
2015-11-14

  aol
Ja vi tar varandras händer och står upp mot ondskan
2015-11-14

  StinaJ VIP
Jag måste nog hålla med om det.
2015-11-14

  Mats Edin VIP
Ja
2015-11-14

  Gunnel Eriksson VIP
Ja, håller med denna morgon med
nyheten om vansinnesdåden i Paris.
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP