Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så mycket mörker i världen. Vi behöver medmänsklighet och värme mer än någonsin! En text i repris


Till sist


Då,

då ska vi bara hålla varandra,

i timtal bara hålla varandra

Och vi ska sjunga alla vaggsånger

vi kan

Sen blir kanske världen varm


Då kan vi lyckas se

det som växer fram


Om vi håller varandra länge

kanske vi kan






Fri vers av bittemi VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-11-14 12:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fina tankar.
2016-01-26

    Dan Myrbeck
Fin! Instämmer!
2015-11-16

  Lars Hedlin
Så fint :)
2015-11-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Trösterik dikt, som vi alla kan ta till oss.
2015-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra, bittemi, bra!
2015-11-14

    ej medlem längre
En vacker text om att ge tröst. Det behöver vi alla en dag som den här.
2015-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ja...det behövs mycket värme just nu...
2015-11-14

    ej medlem längre
Dagens varmaste text, tack för den ...
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP