Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morden i Paris

Blod ska aldrig i ord, betraktas med blod.
Väggarna prydda, med blod efter terrordåd,
arkebusering på offentlig plats, ny trend.

Jesus Kristus ord motsattes, gevärskulor flög i
vinden, blodstänkta människor prydde marken
prygelstraff bytts ut mot män med gevär
hånande skratt kommer aldrig, till historien.




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Folke Folkesson
Läst 231 gånger
Publicerad 2015-11-14 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Folke Folkesson
Ulf Folke Folkesson