Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raggsocke-lycka

Kastade en raggsocka. Några dagar senare hittade jag den andra tillhörande sockan. Men då var redan en av två strumpor slängda, så då fick jag slänga den andra med. Det var en lycka, att hitta den förlorade länken. Men lyckan vändes till olycka förorsakad av mig. Det var ju ändå raggsockor, de bästa strumporna när man börjar närma sig kalla tider.




Bunden vers av Mim
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-14 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim