Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet efter detta

Vissa tycks inte ha livet så kärt, varken för sig själva eller andra. Livet efter detta tycks som något eftersträvansvärt. Hur kan det komma sig att en så urgammal dröm lever kvar. Den som fanns redan flera tusen år sedan hos de gamla egypterna. Samma dröm fanns ju i Asa-tron i Norden. Och finns fortfarande i kristendomen. Att få komma till himlen och få träffa sina anförvanter där.

Det finns kanske lagrat där i generna hos alla folkslag sedan urminnes tider.




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-14 17:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Livet efter detta varar en evighet. Det på jorden några år.
Det sätter in det hela i ett annat perspektiv.
2015-11-14

  Larz Gustafsson VIP
För mig är det ingen dröm utan en verklighet.
När jag var ateist avfärdade jag tron som sagor, men sedan jag fick möta och lära känna Jesus på ett personligt plan blev jag övertygad om motsatsen.
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP