Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alls

Jag vill inte sova
vill ligga vaken här
med armen om din hals
vill se dig vara nära

snälla vakna lite
jag vill dansa nu
en stillsam, vacker vals
vill hålla dig nära

äntligen ler du
mot mig och ser
att jag inte vill alls
sova när du är nära

Svävar bort i en dans
där änglarna gråter
över en vacker vals
med kroppar så nära

och sova vill jag inte alls




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-14 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter