Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar till och om det som hände i Paris igår


Ett ljus fullt av värme och kärlek

Jag tänder ett ljus för dem

Som har hamnat i sorg och saknad 

Ett ljus i mörkret som inte har några gränser 

 

Ett ljus för alla oss

Som vill visa att vi står enade

Som kämpar mot hat och ondska 

 

Mina tankar finns hos de drabbade 

 

Ett ljus fullt av värme och kärlek jag tänder 

Vars låga ska brinna stark och klar




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-14 21:09



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
låt oss lysa med våra medmänskliga hjärtan med handling.


Tack för en mycket fin text
Bokmärker!
2015-11-21

  Ljusletaren
Ja låt ljusen brinna överallt i vår värld!
/kram
2015-11-19

  Michaela Dutius
Låt oss alla tända vårt ljus till en ring runt jorden!

Stark och fin text!
2015-11-17

    Dan Myrbeck
En av många fina texter på detta tragiska tema.

Synd vår bok redan haft deadline.
2015-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Det behövs många ljus nu som lyser i mörkret.
Mitt är tänt.
Bra skrivet.
2015-11-16

  Palett
En fin tanke och önskan !
2015-11-14

  ULJO
Hopfull text för den sårbaraa människan. Har själv skrivit en text på samma tema alldeles nyligen.
2015-11-14

    ej medlem längre
Förbanna inte mörkret, tänd ett ljus... Men just nu känns det ganska hopplöst svart.
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP