Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge som du är min

Fast det gått ett tag sen första gången
föds det fortfarande fjärilar i min mage
när du möter min blick.

Jag älskar ditt sneda leende
lika mycket som då
om inte mer.

Det finns ingenting som är för stort
eller omöjligt.

Så länge som du är min.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-14 21:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter