Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som släcker liv



den som släcker liv

blundar för vad den gör

skapar smärta hos resten av världen
för allt kom för nära
det som skedde så långt bort
knackade på
vår dörr

måste vi sträcka ut våra händer
mot varandra
lägga våra vapen åt sidan
visa världen
vår styrka

att vi tror på fred
en värld

oavsett vem du är
är
lika värdefull




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 511 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-15 00:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En sann humanist har skrivit. Jag tycker om hur Du styckar texten och på så sätt gör smärtan synlig.
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N