Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten som inte kan upplevas

Ju mer svårtydd text

eller svårbegriplig konst

desto märkvärdigare

anses den vara

för ingen vill ju erkänna

att man ingenting begriper

eller kan erfara någon mening

med en dikt

eller en estetisk känsla

av välbehag

från en själfylld målning

eller vacker keramik




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-15 02:23



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så kan det vara i bland
2015-11-15

  soligajag_1 VIP
Inte lätt att förstå alla texter
med konstiga innehåll.
Alla är vi olika människor som gillar dikter på olika vis.

2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP