Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Icke våld

Nu är inte tiden

att ta på sig

rädslans

otympliga

och tjocka

överrock

Det bästa är

att sätta på sig

ett symboliskt

och befriande

Gandhiskynke

som en honnör

till Gandhis kamp

för icke våld




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-15 12:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Även om ett vitt skynke
Med penna i hand
Kan få galningar att se rött
Så är det till sist det som
Kan stoppa den omänskliga
Galenskapen.
Vi är här på jorden för varandra
Inte spränga bort varandra
I hatets tecken som vissa
Krafter vill!
Tack för den insiktsfulla
Skrivelsen!


2015-11-19

  StinaJ VIP
En fin uppmaning som känns väldigt aktuell just nu
2015-11-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Verkligen tänkvärda ord!
2015-11-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Verkligen tänkvärda ord!
2015-11-15

    ej medlem längre
Underbara hoppgivande ord
bra skrivet
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP