Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack orten

Jag älskar förorten för alla vänner jag lärt känna där. För allt vi gjort. För allt vi trott på. För alla killar med hård image men världens störta hjärtan på insidan. För alla tjejer med hård image men världens största hjärtan på insidan. För all kärlek. För all övergod mat från alla världens hörn. För alla berättelser av de vuxna som motiverade oss att kämpa för vad vi tror på. För alla gatulysen som höll oss uppe på nätterna för att snacka om universum på gårdarna. För alla kids som såg upp till oss. För alla vuxna som flippade när vi var för stökiga. För min ensamstående mammas kamp. Tack. Jag hade aldrig orkat plugga klart till gymnasielärare i 5,5 år om det inte vore för er.




Fri vers av anonym1
Läst 221 gånger
Publicerad 2015-11-15 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonym1