Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåvägskommunikation

Vad hade hänt idag om jag hade åkt hem tidigare, med Blombergs?
På den frågan får jag inte svar, men jag vet, att jag kunde kommunicera, att andra också kunde kommunicera med mig. Normalt sett, är det så att folk pratar med mig, men inte jag med dem. Det blir bara inte så. Eller finns det en anledning måhända? Om de finns, de som jag samtalar med, de kan bli mina vänner, de kanske redan är mina vänner, kanske finns det ingen skala?




Bunden vers av Mim
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-15 17:25



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Känns igen. Tur det finns en skön soffa i ett hörn
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Mim